آموزش تزیین باکلاس کیک

آموزش تزیین باکلاس کیک – حجم فیلم آموزشی: 7MB

کیک (cake) گونه‌ای شیرینی که سه ویژگیِ شیرین بودن، سبکی و بافت اسفنجی را در ذهن مجسم می‌کند.

آرد، شکر، تخم مرغ و کره چهار ماده‌ای هستند که بیش از مواد دیگر در کیک به کار برده می‌شوند.

 

انواع کیک:

کیک‌ها به‌طور کلی به دو گروه بزرگ غیرچرب یا کیک‌های اسفنجی و چرب یا کیک‌های کره‌ای تقسیم می‌شوند.

تفاوت کیک‌های کره‌ای با کیک‌های اسفنجی در اینست که برخلاف کیک‌های اسفنجی حباب داخل این نوع کیک در اثر وارد کردن هوا توسط به‌هم‌زدن شکر و تخم مرغ بوجود نیامده‌است بلکه عامل اصلی در بوجود آمدن حباب در این نوع کیک‌ها، ایجاد گاز در داخل کیک، بخاطر استفاده از یک عامل ورآورنده نظیر بیکینگ پودر است.

همچنین کیک کره‌ای از نظر وزنی سنگین است درصورتی‌که سبک بودن، از ویژگی‌های یک کیک اسفنجی است.

کیک از موادی است که در اثر تماس با هوا خشک می‌شود و به همین علت در روش‌های تزیینی معمول است که سطح کیک بطور کامل با مواد پوشانده شود.

بدین وسیله سدی در برابر عبور هوا بوجود آمده و باعث دوام بیشتر کیک خواهد شد.

کیک‌ها ممکن است با توجه مناسبتی که برای آن‌ها در نظر گرفته شده طبقه‌بندی شود.

به عنوان مثال، کیک عروسی و کیک تولد از جمله کیک‌هایی هستند که در درجه اول با توجه به جشنی که برای آن‌ها در نظر گرفته شده، شناخته می‌شوند.

شما در این فیلم آموزشی یاد می گیرید چگونه یک کیک را تزیین کنید و تزیین حرفه ای کیک و آموزش تزیین کیک و کیک آرایی

 

تزیین کیک با خامه دو رنگ

 

این فیلم آموزشی رایگان را در وب سایت فرهنگی آموزشی ایران پرج مرجع فیلم آموزشی هنری و آشپزی و متن هنری و آشپزی ببینید.

این فیلم آموزشی هنر آرایی را از دست ندهید

 

لینک دانلود ایران پرج

آموزش تزیین باکلاس کیک

آموزش تزیین باکلاس کیک
فیلم آموزش تزیین باکلاس کیک
تست آنلاین روانشناسی
فیلم های جدید سایت

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ایران پرج